تبلیغات
آشپز طلایی ::::: Golden Chef
آشپز طلایی ::::: Golden Chef
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
به نظر شما کدام پیتزا ساندویچ و کافی شاپ ها در تبریز بهترین هستند؟ لطفاً نظر دهید - باتشکّر







ساندویچ آشپز طلایی:

مواد اولیه :

  • همبرگر یك عدد
  • فیله مرغ دو عدد
  • كالباس و پنیر پیتزا از هر کدام دو ورق
  • قارچ ورقه‌ و پخته‌شده 1/4 پیمانه
  • نان همبرگر یك عدد
  • گوجه‌فرنگی، خیارشور و كاهو به میزان لازم
  • سس كچاپ سه قاشق غذاخوری
  • سس خردل یك قاشق غذاخوری
  • سس مایونز دو قاشق غذاخوری

طرزتهیه:                                                                                                                                                                   

همبرگر و فیله مرغ را كباب كرده و كالباس را نیز با حرارت ملایم سرخ كنید. (از گودی كباب‌پز می‌توان استفاده كرد.)

نان را از وسط باز كرده و خمیر آن را جدا كنید. سس‌های فوق را تماما مخلوط كرده و یك قاشق از سس مخلوط را به هر تكه نان مالیده یك لایه كالباس قرار داده و سپس گوجه‌فرنگی، خیار و كاهو را روی آن یك لایه فیله مرغ، قارچ، پنیر، همبرگر، پنیر پیتزا، قارچ و فیله مرغ را قرار دهید. در انتها یك ورق كالباس روی آن بگذارید.

نكته:      

خردل خاصیت ضدسرطانی داشته و ضمنا خواص سس كچاپ نیز از گوجه‌فرنگی خام بیشتر است.

سمبوسه مرغ:

مواد اولیه :

  • آرد دو پیمانه
  • ماست دو قاشق سوپخوری
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • نمك و فلفل و آب ولرم به میزان لازم
  • پیاز دو عدد
  • گوشت مرغ 300 گرم
  • جعفری خردشده یك تا دو قاشق سوپخوری
  • روغن برای سرخ كردن به میزان لازم
طرز تهیه:

پیازها را خرد كرده و در روغن كمی تفت می‌‌دهیم تا نرم شود. بعد مرغ‌ها را هم خرد و به پیاز اضافه می‌‌كنیم و نمك، فلفل و جعفری خردشده را هم با مواد مخلوط می‌‌كنیم تا به خورد هم بروند.

در ظرف دیگری آرد، روغن مایع و ماست را با هم مخلوط كرده و آب ولرم را تا زمانی كه خمیر به دست نچسبد اضافه می‌‌كنیم تا خمیر یك‌دستی به دست آید. بعد در یك سطح آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز می‌‌كنیم و با لیوان گرد قالب زده، از مواد در هر قالب كمی گذاشته و لبه‌های خمیر را با چنگال كاملا می‌‌بندیم تا باز نشود و در روغن هر دو طرف سمبوسه را سرخ می‌‌كنیم.

استیک شیرماهی:

مواد اولیه :

  • شیر ماهی 800 گرم
  • سركه چهار قاشق غذاخوری
  • روغن نصف پیمانه
  • زنجبیل تازه رنده‌شده دو سانتی‌متر
  • نمك و فلفل به میزان لازم
  • زعفران دم‌كرده و آبلیمو از هر کدام دو قاشق غذاخوری
  • پیاز خلال شده یك عدد

طرز تهیه:                                                                                                      

شیر ماهی را برش‌زده و در موادی كه شامل زعفران، سركه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمك و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را كباب كنید.

 نكته:

می‌توانید این كباب ماهی را با پلو سرو كنید.

 

پیتزا قیفی:

مواد اولیه :

  • سینه مرغ 100 گرم
  • قارچ 30 گرم
  • فلفل‌دلمه‌ای 20 گرم
  • پنیرپیتزا 70 گرم
  • خمیر پیتزا قیفی یك عدد
  • پیاز 20 گرم
  • روغن 20 گرم
  • عصاره مرغ نصف قرص
  • زیتون بدون هسته یك عدد

طرز تهیه:                                                                                                 

 

پیاز را داخل تابه در روغن سرخ كرده، سپس به آن سینه مرغ خرد شده را اضافه می‌كنیم و تفت می‌دهیم، پس از آن  فلفل‌دلمه‌ای و قارچ را اضافه و روی آن عصاره مرغ می‌ریزیم و می‌گذاریم كه مواد خوب تفت بخورد، بعد از آن كه آب مواد تمام شد روی آن پنیرپیتزا می‌ریزیم. یك دقیقه كه به همراه بقیه مواد تفت خورد، داخل خمیر قیفی می‌ریزیم و روی آن را با فلفل‌دلمه‌ای و زیتون چهار قاچ شده تزئین می‌كنیم و داخل مایكروفر یا فر با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد یا 330 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم.

.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :