تبلیغات
آشپز طلایی ::::: Golden Chef
آشپز طلایی ::::: Golden Chef
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
به نظر شما کدام پیتزا ساندویچ و کافی شاپ ها در تبریز بهترین هستند؟ لطفاً نظر دهید - باتشکّر







شام مجلل برای میهمانان

دسر طالبی


مواد اولیه :

  • طالبی یك عدد
  • پودر ژله توت‌فرنگی یا انار چهار قاشق غذاخوری
  • پودر ژله آناناس یا موز و پودر ژله بلوبری از هر کدام چهار قاشق غذاخوری
  • آب‌جوش و آب سرد به میزان لازم

طرز تهیه: 

طالبی را شسته و از قسمت بالای آن یك دایره به قطر دو سانتی‌متر جدا كنید. با استفاده از یك قاشق شربت‌خوری تخم و ریشه طالبی را از سوراخ خارج كرده و با آب سرد داخل آن را بشویید. طالبی را در یخچال قرار داده تا خنك بماند. پودر ژله توت‌فرنگی یا انار را با نصف پیمانه آبجوش كاملا مخلوط كنید تا دانه‌های ژلاتین و شكر در آبجوش حل شود اكنون  پیمانه آب سرد اضافه كرده و مخلوط را داخل طالبی بریزید و به مدت یك ساعت در یخچال قرار داده تا كاملا ببندد، در فاصله باقی‌مانده ژله‌ها را به همان ترتیب آماده كرده و یكی پس از دیگری بعد از خنك شدن و بستن روی ژله اولیه ریخته و در نهایت به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملا ببندد. پس از بستن با یك چاقوی تیز طالبی را به صورت هلالی برش دهید.

زمان تهیه سه الی چهار ساعت

 

 

پودینگ شاتوت

 

مواد اولیه :

  • شیر سه پیمانه
  • شكر یك پیمانه
  • آرد گندم الك‌شده شش قاشق غذاخوری سر پ
  • زرده تخم‌مرغ دو عدد
  • وانیل قاشق چایخوری
  • خامه شیرین‌شده نصف پیمانه
  • شاتوت یک پیمانه

 

طرز تهیه:                                               

در شماره قبلی پودینگ آلبالو را برایتان آموزش دادم و در این شماره پودینگ شاتوت. در فصل تابستان انواع پودینگ می‌تواند دسر مناسبی برای پذیرایی‌ها باشد به همین خاطر الان هم كه فصل انواع میوه‌های تابستانی می‌باشد دست به كار شوید.

ابتدا آرد را به شیر اضافه می‌كنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم و بعد زرده را به همراه شكر با همزن برقی می‌زنیم تا حجم مواد دوبرابر شود و وانیل را نیز اضافه می‌كنیم و خوب هم می‌زنیم. مخلوط شكر و تخم‌مرغ را داخل شیر و آرد ریخته و روی حرارت متوسط مرتب هم می‌زنیم تا مواد غلیظ شوند. بعد از این شاتوت‌هایی را كه شسته بودیم را به مخلوط اضافه و بعد از پنج دقیقه حرارت را خاموش می‌كنیم و اجازه می‌دهیم مواد كمی خنك شود. در این موقع كمی هم می‌زنیم تا مواد رویه نبندد و بعد خامه را كه با پودرقند با همزن زده‌ایم و شیرین شده است به مخلوط اضافه می‌كنیم و در ظرف‌های مورد نظر می‌ریزیم و به مدت سه الی چهار ساعت در یخچال می‌گذاریم تا سرد شود.

 

شربت توت فرنگی

مواد اولیه :

  • توت‌فرنگی یك كیلوگرم
  • شكر دو كیلوگرم

طرز تهیه:

توت‌فرنگی‌ها را بعد از شستن پاك می‌‌كنیم و سر آنها را می‌‌گیریم و در ظرفی ریخته و لابه‌لای آن شكر می‌‌ریزیم و در یخچال به مدت 24 ساعت می‌‌گذاریم بعد سه لیوان آب اضافه كرده و روی حرارت می‌‌گذاریم. شعله به طور حتم باید ملایم باشد تا شكر كاملا آب شود و قوام بیاید. سپس توت‌فرنگی‌ها را از شربت جدا كرده و شربت را پس از خنك شدن در شیشه ریخته و در یخچال می‌‌گذاریم.


 

 پلو سبزیجات چینی

مواد اولیه :

  • برنج و جوانه ماش از هر کدام دو پیمانه
  • روغن كنجد یا معمولی هفت قاشق غذاخوری
  • آب سه پیمانه
  • نمك چهار قاشق چایخوری
  • زنجبیل یك قاشق چایخوری
  • هویج متوسط و کدو خردشده از هر کدام یك عدد
  • ساقه كرفس خردشده یك پیمانه
  • كاهو چینی یا كلم برگ خردشده دو پیمانه
  • پنیر خردشده 1/3پیمانه
  • گشنیز تازه خردشده دو قاشق غذاخوری
  • بادام پوست‌كنده و خلال‌شده 1/4 پیمانه
  • سویا سس یك قاشق غذاخوری

طرز تهیه:                                                                                                                                                                                                                        برنج برنج را شسته و از صافی رد كنید. دو قاشق غذاخوری روغن در قابلمه ریخته تا داغ شود برنج را یك دقیقه در آن سرخ كنید آب و دو قاشق چایخوری نمك ریخته و حرارت را زیاد كرده تا آب جوش بیاید سپس حرارت را كم كرده 20 دقیقه بگذارید تا بپزد. در یك قابلمه دیگر سه قاشق روغن ریخته و ادویه‌ها را تفت داده سپس تمام سبزیجات را ریخته و تفت دهید بعد در قابلمه را گذاشته تا 10 دقیقه بپزد. كلم، جوانه ماش و سویاسس را ریخته و كاملا مخلوط كنید كنار بگذارید. در قابلمه دیگر دو قاشق روغن باقی‌مانده را ریخته پنیر خردشده را بریزید و بعد بادام را افزوده تا طلایی شود. تمام مواد سبزیجات و برنج را با هم مخلوط كرده دو دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید. نمك باقی‌مانده و گشنیز خردشده را هم ریخته و پس از چند دقیقه این پلو آماده است. این پلو را می توانید با شنیسل مرغ سرو نمایید.

 

امیدوارم که از این لیست غذا راضی و دلپسند باشید :-)

با تشکر، حمید برزگری


[ سه شنبه 22 شهریور 1390 ] [ 10:20 ب.ظ ] [ Golden Chef ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :