تبلیغات
آشپز طلایی ::::: Golden Chef
آشپز طلایی ::::: Golden Chef
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
به نظر شما کدام پیتزا ساندویچ و کافی شاپ ها در تبریز بهترین هستند؟ لطفاً نظر دهید - باتشکّر







 کشک بادمجان کبابی

 

 کشک بادمجان سنتی

کشک بادمجان کبابی:

مواد لازم:
بادمجان كبابی پوست كنده              5 عدد
پیاز داغ                                           دو قاشق غذاخوری
سیر                                               6 حبه
كشك ساییده                                250 گرم
مغز گردوی خرد شده                      3 قاشق غذاخوری
نمك و زردچوبه و فلفل                    به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجان‌ ها را روی حرارت، كباب می كنیم.
سیرها را خرد می كنیم و با پیاز داغ و نمك و فلفل و زردچوبه به بادمجان‌ های كبابی اضافه می‌ نماییم.
یك لیوان آب روی مواد می ریزیم و با حرارت ملایم می ‌گذاریم بپزند.
وقتی بادمجان‌ ها پخت، مغز گردوی خرد شده را به آن اضافه می ‌كنیم.
حال وقت اضافه كردن كشك است. اگر آب بادمجان ‌ها خشك نشده بود، كشك را رقیق نكرده داخل آن می ‌ریزیم، ولی اگر آب آن كم بود، با نصف استكان آب، كشك را رقیق كرده و روی بادمجان ‌ها می‌ ریزیم.
بادمجان‌ ها را هم می ‌زنیم و با قاشق له می ‌كنیم.
یك ربع بعد از ریختن كشك، كشك بادمجان آماده است.
آن‌ را با سیر داغ و نعنا داغ و مغز گردو تزئین می ‌كنیم.
 
 
 
کشک بادمجان سنتی:
 
موارد لازم برای 4 نفر:
بادمجان قلمی5 عدد
پیاز داغ عسلی
نعنا داغ و سیر داغ
كشك غلیظ
مایه گوشت چرخ كرده با رب گوجه فرنگی
طرز تهیه.
پیاز داغ وگوشت چرخ شده رو مثل مایه ماكارونی اماده كنید .
سیر داغ پیاز داغ .نعنا داغ وكشك رو هم اماده كنید .
بادمجون ها رو سرخ كنید . وقتی كه بادمجون ها سرخ شدن دو تا از اونا رو بردارید
ومثل + رو همدیگه بزارید.وسط بادمجون ها جایی كه دو تا بادمجون رو هم قرار گرفتن ، از مایه ماكارونی كه درست كردین بریزید .
اگه دوست داشتید گردو خرد شده هم بذارید ومثل بقچه می بندید .
برای اطمینان می تونید از خلال دندن استفاده كنید كه وقتی كه می پزه باز نشه .
وقتی كه بادمجون رو بقچه كردید ، برگردونید توظرفی كه می خواهید اونا رو بپزید .
وقتی همه رو توی قابلمه چیدین ، كمی كشك و آب (به اندازه ایی كه فقط بادمجون بپزه
(بریزید .وبذارید كاملا آبش تموم بشه . مثل دلمه بذارید یه كم بمونه و خنك بشه تا وقتی می خوایید سرو كنید از هم باز نشه .روی هر كدوم از لقمه ها یه خط سیر داغ و یه خط گوشت ویه خط نعنا بریزین و برای تزیین كنارش هم از موادی كه تهیه كردین به ترتیب كنار بادمجونا بریزین وبا چوب كبریت چند تا خط بكشین و سرو كنین .

[ جمعه 1 مهر 1390 ] [ 10:56 ق.ظ ] [ Golden Chef ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :