تبلیغات
آشپز طلایی ::::: Golden Chef
آشپز طلایی ::::: Golden Chef
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
به نظر شما کدام پیتزا ساندویچ و کافی شاپ ها در تبریز بهترین هستند؟ لطفاً نظر دهید - باتشکّر







مواد لازم:
سینه مرغ = 5تکه
بادنجان=1_2عدد
پنیرپیتزا=1پیمانه
تخم مرغ= 3عدد
زعفران= 3_4قاشق
سس خردل= 1قاشق مرباخوری
آردسفید،آردسوخاری،روغن= به مقدارکافی
نمک وفلفل وزردچوبه= به مقدارکافی
طرزتهییه:
ابتداسینه مرغ راازبغل چاک میدهیم به طوری که ازاول تاآخرحفره عمیقی ایجادشودسپس بانمک وفلفل وزعفران آنهارامزه دارنموده ودریخچال قرارمیدهیم.
بادنجان هاراپس ازپوست کندن ورقه ای برش داده،نمک میزنیم ودرآبکش می چینیم تاتلخی آن تاحدودی گرفته شود.
سپس درروغن سرخ نموده کنارمی گذاریم.تخته کارراباآب مرطوب نموده وسینه مرغ راروی تخته قرارمیدهیم ولبه پایینی برش آنرابابیفتک کوب میکوبیم وداخل شکاف رابامقداری سس خردل مزه دارنموده وبادنجان سرخ شده رادرون آن قرارداده ویک قاشق ازپنیرراروی آن ریخته ولبه کوبیده شده راروی لایه بالایی سینه مرغ برگردانده ومیچسبانیم.
دراین مرحله به ترتیب درآردغلطانده وخوب میتکانیم سپس بامخلوط تخم مرغ وزعفران آغشته نموده ودرانتهادرآردسوخاری می غلطانیم ونیم ساعت درقرارداده پس ازآن درروغن غوطه ورسرخ نموده وباسس دلخواه سرومی کنیم.
[ سه شنبه 1 آذر 1390 ] [ 07:25 ب.ظ ] [ Golden Chef ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :