تبلیغات
آشپز طلایی ::::: Golden Chef
آشپز طلایی ::::: Golden Chef
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
به نظر شما کدام پیتزا ساندویچ و کافی شاپ ها در تبریز بهترین هستند؟ لطفاً نظر دهید - باتشکّر







مواد لازم:

قارچ(ورقه‌شده) ، 4 عدد (80 گرم)
کره ، 3/1 پیمانه (53 گرم)
فیله گوشت گوساله ، 500 گرم
آرد ، به مقدار کافی
پیاز(خردشده) ، 1 عدد (140 گرم)
نمک، فلفل سیاه و قرمز ، به میزان لازم
نخودفرنگی(آب‌پز) ، 100 گرم
آب‌لیمو ، 1 قاشق سوپخوری (14 میلی‌لیتر)
خامه ، 2/1 پیمانه (100 گرم)
پنیر گودا(رنده‌شده) ، 100 گرم
فلفل قرمز وسبزکبابی،2 عدد (200 گرم)
 

طرز تهیه:
 قارچ را در نیمی از کره تفت دهید. گوشت را به صورت رشته‌های باریک برش داده نمک و فلفل بزنید و در مقداری آرد بغلطانید و در ظرفی جداگانه در بقیه‌ی کره سرخ کنید. سپس پیاز را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا ‌حدی که پیاز نرم شود. بعد قارچ تفت داده‌شده، نخودفرنگی، آب‌لیمو و خامه را به مخلوط گوشت بیفزائید. (حدود سه دقیقه همه‌ی مواد روی حرارت بماند.) سپس پنیر و حلقه های فلفل را اضافه کنید. پس از ذوب‌شدن پنیر خوراک را در ظرف مورد نظر ریخته و به دلخواه تزئین کنید.
[ دوشنبه 21 شهریور 1390 ] [ 02:00 ب.ظ ] [ Golden Chef ]
نظرات
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :