تبلیغات
آشپز طلایی ::::: Golden Chef
آشپز طلایی ::::: Golden Chef
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
به نظر شما کدام پیتزا ساندویچ و کافی شاپ ها در تبریز بهترین هستند؟ لطفاً نظر دهید - باتشکّر







مواد اولیه :

  • گوشت گوسفندی 500 گرم
  • فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی بزرگ از هر کدام یك عدد
  • نعنا، گشنیز و جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری
  • ادویه كاری دو قاشق غذاخوری
  • فلفل نصف قاشق سوپخوری
  • برنج چهار پیمانه
  • زعفران دم كرده یك قاشق سوپخوری
  • پیاز بزرگ سه عدد
طرز تهیه:                                                                     

برای اولین بار، خیلی از شما خوانندگان عزیز از من خواستید كه طرز تهیه «بریانی» را برایتان شرح بدهم، من هم تصمیم گرفتم که به شما طرز تهیه بریانی را شرح دهم.

ابتدا پیاز را خرد كرده و سرخ كنید بعد گوشت و گوجه‌فرنگی له شده را به آن بیفزایید و مقداری از ادویه‌ را نیز به مخلوط اضافه كنید. برنج را داخل آب در حال جوش ریخته فلفل دلمه‌ای خلال شده، فلفل ادویه‌ کاری و سبزی‌ها را داخل آن بریزید و آبكش كنید. در قابلمه‌ مقداری روغن ریخته و مواد گوشت و برنج را لا به لا داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید دم بكشد. این بریانی خوشمزه آماده است.


[ سه شنبه 22 شهریور 1390 ] [ 06:44 ب.ظ ] [ Golden Chef ]
نظرات
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :