تبلیغات
آشپز طلایی ::::: Golden Chef
آشپز طلایی ::::: Golden Chef
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
به نظر شما کدام پیتزا ساندویچ و کافی شاپ ها در تبریز بهترین هستند؟ لطفاً نظر دهید - باتشکّر







 

 

مواد اولیه :

  • نان تست چهار برش
  • روغن زیتون دو قاشق سوپخوری
  • سیاه دانه یك قاشق سوپخوری
  • كاهو یك بوته كوچك
  • گوجه‌فرنگی دو عدد
  • پیاز یك عدد
  • مواد لازم برای سس:
  • سركه سفید دو قاشق سوپخوری
  • سركه خرما دو قاشق سوپخوری
  • شكر یك قاشق سوپخوری
  • نمك یك قاشق چایخوری

طرز تهیه:                                                                                                                                                                                                                     

این سالاد کاهوی ایتالیایی با همه سالاد کاهوهایی که تا به حال خوردین فرق می‌کنه. اگر شما می‌خواهید وزن کم کنید حتما این سالاد رو در رژیم غذاییتون بذارین.

نان‌ها را روی هم گذاشته و به صورت مكعب‌های 1×1 برش می‌‌زنیم. روغن زیتون و سیاه‌دانه را مخلوط كرده و روی نان‌ها می‌‌ریزیم. سپس خیلی آرام مخلوط می‌‌كنیم تا روغن به همه تكه‌های نان برسد (مراقب باشید نان‌ها خرد نشود). حالا تكه‌های نان را روی سینی پخش می‌‌كنیم و در فر با آخرین درجه می‌‌گذاریم تا پنج دقیقه بماند و خشك شود.

كاهو را خرد كرده، گوجه‌فرنگی‌ها را به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم و دانه‌های آن را خارج كرده پیاز را هم خلالی خرد می‌‌كنیم. همه سبزی‌ها را با هم مخلوط كرده و تكه‌های نان را هم به آن می‌‌افزاییم. تمام مواد سس را مخلوط و روی سالاد می‌‌ریزیم. توجه داشته باشید نان و سس باید قبل از سرو مخلوط شود.


[ سه شنبه 22 شهریور 1390 ] [ 05:58 ب.ظ ] [ Golden Chef ]
نظرات
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :