تبلیغات
آشپز طلایی ::::: Golden Chef
آشپز طلایی ::::: Golden Chef
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
به نظر شما کدام پیتزا ساندویچ و کافی شاپ ها در تبریز بهترین هستند؟ لطفاً نظر دهید - باتشکّر







حتماً شما به فکر چیدمان میز غذاخوری هستین یا به فکر غذایی که قصد دارین واسه مهمونی درست بکنین؟!

من هر دوتاشون رو واسه شما توضیح می دهم. پس برای دیدن تمامی توضیحات به قسمت توضیحات اصلی کلیک کنید. :-)

چیدمان میز شام

فرقی نمی کند مهمانی شما کوچک است یا بزرگ حتما سعی کنید وقتی را به چیدمان میز شام اختصاص دهید .
اولین موضوع انتخاب رومیزی است . اگر ظروف شام شما طرح دار است از یک رومیزی ساده استفاده کنید . اگر ظروف شام شما ساده و تک رنگ هستند می توانید از رومیزیهای طرح دار استفاده کنید .
در میز شام نباید از رنگ های متعدد استفاده کنید . اگر ظروف شما براق و درخشان هستند ، چه ساده چه طرح دار ، رومیزی خود را از یک رنگ خنثی و لطیف انتخاب کنید .
می توانید زیر رومیزی یک تکه پلاستیک پهن کنید تا هم از کثیف شدن میز جلوگیری شود و هم سر و صدای بشقاب ها و قاشق و چنگال هم کمتر گردد.
بهتر است کارت هایی با نام مهمانان درست کردم و در جلوی بشقاب آنها قرار دهید تا شام رسمیت و کلاس بیشتری داشته باشد .
حتما توجه کنید جا برای همه وجود داشته باشد و در صورت کوچک بودم میز یک میز دیگری قرض کرده و در کنار آن قرار دهید .
اگر سرویس غذاخوری شما سفید ساده هست از ظروفی با رنگ های دیگر برای متنوع کردن سفره کمک بگیرید . اما اگر رومیزی شما شلوغ است ، ظرف های رنگی را فراموش کنید .
چنگال ها در سمت چپ ، کارد و قاشق سمت راست و بشقاب دسر در بالای بشقاب اصلی قرار می گیرد . لیوان ها در بالا سمت راست قرار می گیرند
به تعداد کافی نمک پاش و فلفل پاش و ظرف کره روی میز قرار دهید . گلدان پر از گل یا شمعدان هایی در دو سوی میز با شمع های بلند را فراموش نکنید .


[تصویر: wrappingpapertheme.jpg]
 
<< تصویر پایینی نمونه ای از چیدمان صحیح و کامل سرویس غذاخوری میهمانان می باشد >>
 
 
 
 
 
لیست غذا
 
در فرهنگ ایرانی، سوپ یا آش مبتدای تمامی مهمانی های شام یا ناهار می باشد که بعد از آن غذای اصلی سرو میشود. امّا ما می خواهیم یک نوع لیست غذای جدیدی برای شما تهیه کنیم که در آن دستورهای غذایی نیز باشد.
 
 
 سوپ  سوپ قارچ              
 پیش غذاها  کتلت بادنجان    دلمه کلم    سالاد پنج رنگ        
 غذای اصلی  شنیسل مرغ    پلو سبزیجات            
 دسر و نوشیدنی ها  دسر طالبی  

 پودینگ شاتوت

           

 

 

 

   سوپ قارچ

  مواد لازم: قارچ: ۲ ۵۰ تا ۳۰۰ گرم (تفن داده شده) خامه: دو قاشق (برای هر سوپ) آرد: یک قاشق غذا خوری (برای هر سوپ) آب مرغ: یک فنجان (برای هر سوپ ) کره: ۱۰۰ گرم (دو عدد کره ۵۰ گرمی) سینه مرغ پخته شده: یک عدد سبزیجات سخت: ۴۰۰ گرم طرز تهیه: کره را داخل قابلمه می ریزیم تا داغ شود و سپس سبزیجات را خرد کرده و داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم، آرد را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم سپس آب مرغ را به آن اضافه می کنیم تا کمی غلظت بگیرد، سپس شیر را به آن اضافه می کنیم و با نمک و فلفل مواد را مزه دار می کنیم. به مدت سی دقیقه حرارت می دهیم تا غلیظ شود، بعد از این مدت، مواد را صاف می کنیم تا عصاره آن به دست آید، قارچی را که از قبل تفت داده ایم به آن اضافه می کنیم و به مدت کمی روی حرارت می گذاریم، بعد آن را از روی حرارت برمی داریم تا خنک شود. خامه را به آن اضافه کرده و مجدداً روی حرارت می گذاریم و پس از مدتی مجدداً آن را از روی حرارت بر می داریم. در تهیه سوپ مرغ نیز مراحل بالا را انجام می دهیم و فقط جای قارچ، مرغ پخته شده (ریز شده به صورت حبه) داخل سوپ می ریزیم. (البته در سوپ ذکر شده هم می توان مرغ و هم قارچ را با هم داخل آن ریخت و سوپ مرغ و قارچ تهیه کرد).

کتلت بادنجان

مواد اولیه :

  • بادنجان دو عدد
  • سیب‌زمینی آب‌پز سه عدد
  • پیاز و تخم مرغ یك عدد
  • جعفری خردشده یك قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا 30 گرم
  • نمك و آرد سوخاری و روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه:                                                                                                   

بادنجان‌ها را روی اجاق یا در فركبابی كرده و سپس پوست كنده و ساطوری خرد كنید. سیب‌زمینی آب‌پز و پیاز را رنده‌ كرده و با جعفری، تخم‌مرغ، نمك و پنیر پیتزا مخلوط كنید. آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه كنید كه كمی سفت شده و به دست نچسبد. بعد به صورت گرد یا هر شكل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ كنید یا در فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا طلایی شود.

 

دلمه کلم

 

مواد اولیه :

  • كلم برگ یك عدد
  • سبزی دلمه ( گشنیز، جعفری، ترخان، مرزه، پیازچه و ریحان) 250 گرم
  • گوشت چرخ‌كرده 250 گرم
  • باقلا سبز نصف پیمانه
  • برنج یك پیمانه
  • دوغ بدون گاز و روغن مایع از هر کدام نصف پیمانه
  • نمك و فلفل به میزان لازم
  • زعفران آب‌كرده برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه:

 

ابتدا كلم برگ را به همراه نمك و سركه حدود 10 دقیقه در آب بجوشانید و برگ‌ها را از هم جدا كنید و در صافی بریزید. سپس گوشت چرخ‌كرده را در روغن تفت داده و به آن نمك بزنید. برنج‌ها را جدا بپزید و نزدیك به انتهای پخت باقلا را نیز به آن اضافه كرده، وقتی پخت آن را در سبد ریخته تا آب اضافی آن جدا شود. سبزی‌ها را نیز خرد و مواد را با هم مخلوط كرده، روغن مایع و دوغ را به آن اضافه و خوب مخلوط می‌‌كنیم. از مواد آماده یك قاشق سوپخوری در داخل برگ گذاشته و آن را مانند بقچه محكم می‌‌بندیم حالا در قابلمه كمی روغن ریخته از برگ‌های كلم در ته ظرف گذاشته دلمه‌ها را كنار و نزدیك به هم چیده و روی آن كمی آب همراه با نمك و فلفل ریخته با حرارت ملایم می‌‌گذاریم بپزد تا آب دلمه كاملا كشیده شود. دلمه‌ها را می‌‌توان با حلقه‌های گوجه‌فرنگی، جعفری یا فلفل دلمه‌ای و زعفران تزئین كرد.

 

سالاد پنج رنگ 

ابتدا خیارها را به خوبی شسته و سپس آنها را با پوست خرد کنید.
پیاز را پوست گرفته و به خوبی ریز کرده و پنیر فتا را به مکعب های کوچک درآورید.
سه عدد خیار متوسط
▪ یک عدد پیاز قرمز کوچک
▪ یک فنجان زیتون سیاه
▪ نصف فنجان پنیر فتا
▪ یک و نیم فنجان گوجه فرنگی خرد شده
▪ یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
▪ سه برگ اسفناج یا چند برگ بزرگ شاهی
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه
 

ابتدا خیارها را به خوبی شسته و سپس آنها را با پوست خرد کنید.
پیاز را پوست گرفته و به خوبی ریز کرده و پنیر فتا را به مکعب های کوچک درآورید.
گوجه فرنگی ها را در اندازه خیار برش داده و سپس تمام مواد را درون کاسه ای ریخته و با نوک چنگال به آرامی هم بزنید. سپس برگ های خرد شده جعفری را به آن اضافه کرده و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن بپاشید، هسته زیتون را خارج کرده کنار کاسه را با برگ های شاهی یا اسفناج تزئین کنید.

 

 

شنیسل مرغ

مواد اولیه :

  • سینه‌مرغ سه عدد
  • پودر نان تست چهار پیمانه
  • تخم‌مرغ سه عدد
  • آرد سفید دو پیمانه
  • نمك و فلفل قرمز و زنجبیل و آویشن به میزان لازم
  • ادویه مخلوط(زردچوبه، فلفل سفید، فلفل سیاه) به میزان لازم

طرز تهیه:                                                                                                                           

ابتدا سینه‌ها را درون نایلونی قرار دهید و با بیفتك‌كوب آنها را كوبیده به طوری كه نازك شود یا یك سینه را از طول برش دهید و نصف كنید. درون ظرفی تخم‌مرغ‌ها را با ادویه‌ها و نمك مخلوط و در ظرفی دیگر پودر نان را با مقداری زعفران مخلوط كنید.

سینه‌ها را ابتدا به آرد سفید زده و خوب آغشته كرده و آن را تكانی دهید تا گلوله‌های آرد روی آن باقی نمانده باشد و سپس آنها را درون تخم‌مرغ غلتانده تا همه جای مرغ به خوبی با تخم‌مرغ پوشانده شود و در نهایت آنها را به آرد سوخاری یا پودر نان آغشته كنید. روغن را در تابه ریخته وقتی خوب داغ شد مرغ‌ها را سرخ نمایید.

نكته:

مرغ‌ها را حتما به مدت یك ساعت بعد از این‌كه به آرد سوخاری آغشته كردید در یخچال استراحت داده و روی آن را در صورت تمایل مقداری فلفل قرمز بپاشید تا تند شود.


 


[ سه شنبه 22 شهریور 1390 ] [ 07:24 ب.ظ ] [ Golden Chef ]
نظرات
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :